LTS Complete Graphene

5.759 DKK8.639 DKK

Ryd

LTS Complete Graphene er lidt ligesom vores Nitro-serie, men med så lidt vægt som muligt samt actionen i denne serie er lidt dybere og har en strammere top. Årets store nyhed. Kommer medio april. Den kan forudbestilles!

 

Beskrivelse

LTS Complete Graphene.

Årets store stang nyhed hos LTS bliver LTS Complete Graphene.

Serien består af følgende modeller:

  • ENHÅNDS COMPLETE GRAPHENE 10#8/9 4PC
  • COMPLETE GRAPHENE 13#8/9 4PCS AND 6PCS
  • COMPLETE GRAPHENE 14#9/10
  • COMPLETE GRAPHENE 15#10/11 4PCS AND 6PCS
  • COMPLETE GRAPHENE 16#10/11/12

LTS Complete Graphene. Målet har været at udvikle en stangserie med så lidt vægt som muligt, men som samtidig er stærk. Ideen om at være i stand til at kaste meget langt med lidt kraft har været helt central og en rød tråd gennem hele arbejdet med udvikle den nye serie, Complete Graphene.

Complete Graphene er lidt ligesom vores Nitro-serie, men actionen i denne serie er lidt dybere og har en strammere top. Ved hjælp af det helt nye materiale Graphene er det blevet muligt at udvikle stænger med en tæt og stærk top uden at skulle tilføje ekstra masse og vægt til den øverste del.

This is also why the name of the new series is Complete, a rod series that is attempted made as complete as possible, but also should fit as «hand in glove» to the Syrstad complete-lines. I feel like we’ve made it and hope that you’ll experience the same thing. Good luck to everyone! Best regards, Trond Syrstad

 

 

 

 

 

 

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.