Altid 14 dages returret og hurtig levering! - Vi modtager Dankort

LTS SLINGSHOT II 

DKK 5.599 DKK 3.199

Køb til markedets pris?

Kontakt: LTS Flyfishing Danmark!

Mobil: +45 2946 7734info@lts-flyfishing.dk

På LTS Slingshot II er der bare lavet små forandringer på aktionen i forhold til den forrige model, men grafitten er opjusteret og kasteegenskabene er blevet endnu bedre. Som navnet siger, skal linen slynges ud, og det er dette, som har ligget til grund for og har vært filosofien bag stangserien.                                    Kun få tilbage!

 

 

Ryd

LTS SLINGSHOT II

LTS Slingshot II nu i ny og forbedret udgave.
Der er bare lavet små forandringer på aktionen i forhold til den forrige model. Grafitten er opjusteret og kasteegenskabene er blevet endnu bedre.
Som navnet siger, skal linen slynges ud, og det er dette, som har ligget til grund for og har vært filosofien bag  stangserien.

Fluestænger som mangler dette “slyng”, uafhængig af om de er aldrig så hurtige, spænstige, kraftige og dybe, kendetegnes ved, at nærmest uanset hvor god kasteteknik man har, vil linen miste energi og hastighed ved forsøg på lange kast. Dette ses for det første ved, at længden på kastet bliver langt kortere end ønsket. Desuden lander line og forfang som regel i en bunke. LTS-slingshot er bygget således, at det føles som om man holder i en slynge, når der kastes, og fluelinen opnår den hastighet, længde og energi, som man er ude efter. Dette gør også, at stængerne bliver vældig letkastende og passer perfekt for både nybegyndere og de mest profesionelle.